28.8.11

Άρχισε ο πισινός τις μαϊμούς (Ελληνικό πρωτάθλημα)


Ένας Κατινάκης τσιράκι του Μπόχαλη αγνοούν το κράτος μαϊμού και διεξάγουν εκβιαστικά το Ελληνικόν πρωτάθλημα . Με ένα Μούγια (το δικηγορίσκο) να λέει έλα δε το πιστεύω. Το κράτος μαϊμού να τρώει τις μπανάνες του. ο μΠέος και ο Τατσακωνωγιάνης να είναι για το θεαθήναι φυλακή. Ο Φουρναριαδης κρύβεται, ο Μητέρας το τσιρακι του Βαλιτσογιάννη πήρε μπόνους ρουφιανιάς. κτλ κτλ......

Τα δικαστήρια τιμωρούν και οι απόστρατοι αγριοπαγίδες αναιρούν τις τιμωρίες.

Το πρωτάθλημα ο κώλος της μαϊμούς αρχίζει,, άντε και εις ανώτερα.

Μέχρι και οι Τούρκοι έπιασαν τις δικές τους Μητέρες, Κατινάκιδες και σια....

Κατα τα άλλα ο Τζέφρυ διέταξε κάθαρση, του πισινού όπως και για τις οικονομικές ρεμούλες.... Μόνο που το χαρτί υγείας που χρησιμοποίησε το πήρε από τη λαϊκή και βγήκε κακής ποιότητας !!!!!!!


Αυτό φαίνεται και από τη συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και των εξαγγελιών εκπροσώπων της Κυβέρνησης περί αρμοδιότητας της Super League αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος 2011 – 12, η Super League ενημερώνει για την πρόθεσή της όπως το νέο Πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί.


Πειθαρχικές επιτροπές της μαϊμούς


Λειτουργεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις Πειθαρχική Επιτροπή για την εκδίκαση παραβάσεων που προβλέπονται από τις διατάξεις των κανονισμών αγώνων των οικείων Πρωταθλημάτων και την επιβολή των αντίστοιχών ποινών.

Για τους κατόχους λαδωτηριών υπάρχει δευτεροβάθμια επιτροπή που σβύνει όλες τις ποινές χωρις καν να αναφέρει σκεπτικό. (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τα ονόματα των μελών ) μπορείτε να τα βρείτε μόνοι σας εδώ



Φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: