1.3.10

Το πρωί στη τηλεόραση


Σήμερα το πρωί 'ετυχε να δω μερικά λεπτά από την πρωινή εκπομπή του Αντ1, δύο τύποι κάποιος Χαριτάτος και κάποιος Καραμέρος (έτσι λέγανε τον μαθηματικό μου στο λύκειο).

Αυτός ο Καραμέρος λοιπόν πιάνει πουλιά στον αέρα (καναρίνια μαζί με το κλουβί). Κάποιος συνεργάτης του λέει το ρεπορτάζ... "το πρωί, κάποιος που ενοχλήθηκε από ένα αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στο πεζοδρόμιο, επιχείρησε να κολήσει στο αυτοκίνητο αυτό ένα από τα αυτοκόλητα με το γάιδαρο που γράφουν "είμαι γαιδούρι παρκάρω όπου θέλω", τον αντιλήφθηκε όμως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και μαζί με κάποιον που είχε καφετέρια εκεί, τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Όταν ήρθε η αστυνομία το αυτοκίνητο είχε φύγει και έτσι βρήκε μόνο τον ιδιοκτήτη της καφετέριας , ο οποίος για να αποφύγει τη δίωξη έκανε μήνυση στον τραυματία έτσι αυτός τώρα νοσηλεύετε φρουρούμενος, με σκοπό να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μόλις αναρώσει."
"Έτσι είναι όταν χειροδικήσεις μετά πρέπει να πληρώσεις το τίμημα", σχολίασε ο πανέξυπνος δημοσιογράφος και κανένας δεν βρέθηκε να τον διορθώσει, παρά την προς στιγμή αμηχανία των γύρω του.

Αργότερα δε θυμάμαι αν είχα αλλάξει κανάλι ή αν ήταν στην ίδια εκπομπή, είδα σε βίντεο συνέντευξη του πρωθυπουργού μιας άγνωστης σε μένα χώρας η οποία έχει ανώτερο πολιτισμό.

Στη χώρα αυτή που οι πολίτες διακατέχονται από άκρατο πατριωτισμό, μπορούν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό να του πουν τα προβλήματα τους, δε χρειάζεται φρουρά αυτός γιατί είναι τίμιος και όλοι τον αγαπούν.

Δήλωσε λοιπόν "με πλησιάζουν οι πολίτες και μου λένε, ακόμα και το μισθό μας τον δίνουμε για το καλό τις πατρίδας"

Να τα βλέπουν αυτά οι Έλληνες να παραδειγματίζονται, δεν ξέρω που συμβαίνουν πάντως Γεώργιος Παπανδρέου λεγόταν αυτός ο σπουδαίος πολιτικός, ένας φαλακρός με μουστάκι ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: