15.3.09

Σκαι.gr: τα βαμπιρ υπάρχουν


Μεγάλη αποκάλύψη απο το Σκαι.gr σε άρθρο του με τίτλο "Τα βαμπίρ υπάρχουν"

Η "έγκυρη" ιστοσελίδα παρουσιάζει αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξη τών βαμπίρ, σύμφωνα με το Σκαι τα βαμπίρ είναι ζωντανοί νεκροί που το σώμα τους βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης. Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι θα ονομάζαμε "ζόμπι".

Και ιδού η μεγάλη απόδειξή ένα τούβλο βρέθηκε ανάμεσα στα σαγόνια ενος νεκρού υπάρχει και φωτογραφία αν δεν το πιστεύετε.
Το τούβλο αντί να βρίσκετε στο φυσικό του χώρο, (μιά οικοδομή, στον εγκέφαλο ενός δημοσιογράφου του σκαι.gr, ενα τοίχο), βρέθηκε στα σαγόνια του βαμπιρ.

Μάλιστα σύμφωνα με το σκάι είναι ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις ένα βαμπίρ. Το ξύλινο παλούκι στην καρδιά, η ασημένια σφαίρα, ο αγιασμός είναι μύθοι μόνο με τούβλο στο στόμα σκοτώνονται τα άτιμα τα βαμπίρ.
Εκτός των άλλων σύμφωνα με το σκαι η εύρεση του τούβλου αποτελεί αναπαράσταση εξορκισμού.

Αυτά τα συνταρακτικά νέα τα μάθανε από ένα Ιταλό ανθρωπολόγο ονόματι Μπορίνι.
Έπινε φαίνεται ο άνθρωπος μπύρες με το Βασίλη είχε μεθύσει το ποτήρι του ήταν άδειο και τραύλιζε "Βαιιλ μπυρε". Δεν άκουγαν και καλά, άκουσαν βαμπυρ.

Τώρα έχει δημιουργηθεί τέτοιος πανικός από την είδηση που η κυκλοφορία στους δρόμους σταματάει από τις 6 το απόγευμα, δεν κυκλοφορεί κανείς όταν σκοτεινιάζει.
Πηγή του άρθρου αναφέρεται το sky news
Ορίστε και το link του αρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: